Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.08.30

Mi kell egy modern épülethez?

 

Napjainkban már nem csak a szigetelés és az épületvédelem az első szempont, ha valaki építkezésre vagy épületfelújításra vállalkozik. Fő szemponttá vált az is, hogy a ház, az ipari vagy a melléképület kinézete is exkluzivitást, kellemes benyomást sugalljon. A cserepeslemezek például nagyon sok féle színben kaphatók, időtállók, gyorsan és könnyedén illeszthetők a tetőre és profilozásának köszönhetően a lényegesen kevesebb leválló hulladékkal kell számolni, amely kellemesen olcsóvá teszi a tetőfedés költségeit. Nem utolsó szempont, hogy felülete sima, ezért nem tapadnak meg rajtuk olyan szennyeződések, mint a hagyományos cserépen, mint pl. a moha, ezeket pedig egy közepes eső könnyedén lemossa. Így kinézete nem avul el, mindig úgy fog kinézni, mintha új lenne!

keri-5.jpg

A cserepeslemezek mellett érdemes megemlíteni a trapézlemez elemeket is. Hatalmas előnyük a széles méretskála, így ipari épületekre, gazdasági és nagyobb melléképületekre is kitűnő választás remek ár/érték aránya miatt. A színekben gyakorlatilag itt sincsenek korlátok, rengeteg féle színben kapható. Mindenki megtalálja a stílusának megfelelő stílust. Sőt választhat matt és fényes kivitel között is. Mivel a hideghengerműves megmunkálás során egyedileg méretre gyártható, nagyobb táblákban is felszerelhetők a tetőzetre. Felszerelését könnyű súlya is segíti, amivel lényegesen csökkenteni lehet a munkával töltött idő hosszát.

A trapézlemez kerítéselemként is remek választás!

37165990_291650458088211_7468537056424099840_n.jpg

Nemcsak modern kinézetet, de időtálló térelválasztót is kapunk, amennyiben választásunk trapézlemez kerítésre kialakítására esik. Nem mellesleg árban is kedvezőbb a hagyományos fa kerítésekhez képest és megspórolhatjuk annak pár évenkénti ápolását is.

Mikor használjunk tetőlemezt?

A tetőlemezek kimagasló minőséget hoztak a tetőfedés korszakába. Nem véletlenül olyan közkedvelt nagyobb csarnokok, szállodák és nagyobb területű épületek felújításakor vagy építkezéskor.  A tetőlemez modern gyártási technológiája által igazán hosszú élettartamot garantál. Kimagasló korrózió és időjárás elleni tulajdonsággal rendelkezik. Színben itt is szinte csak a képzeletünk szab határt, amellyel az épület igazán egyedivé tehető. Az előkorcolt tetőlemez szintén felgyorsítja a tetőfedés folyamatát, hiszen elemei könnyedén egymásba illeszthetők, az illesztéseket akár láthatatlanná is tehetjük.

Úgy gondolhatjuk, hogy ez a minőség szinte megfizethetetlen árkategóriába sorolja a tetőlemezeket, azonban ez nem így van. Magyarországi gyártása igazán kedvező árakat garantál.

Miért jó a fém homlokzatburkolat?

Nagyobb épületek dizájn elemeként is használható, de időjárás elleni védelemként és hőtartása miatt is remek választás a fém homlokzatburkolat. Szintén többféle színben kapható, amellyel igazán egyedivé és újszerűvé varázsolható az épület. Főleg ipari, csarnok és melléképületek burkolásakor érdemes elgondolkodni homlokzatburkolat használatán.

Érdemes megemlíteni az ereszcsatorna rendszerek használatát is, hiszen a vízelvezetés sarkallatos pontja a tetőzet kialakításának. 

A keszthelyi Kéri Bádog bádogos vállalkozásban mindegyik termék megvásárolható, amely családi vállalkozásként több környékbeli embernek biztosít munkát és kimagasló minőségű termékeket gyárt, amelyet nem csak előállít, de a kivitelezésben is segítséget adnak, amennyiben igénylik. Sőt bádogos webáruház is rendelkezésre áll a család felügyelete alatt.